Članarina i izveštaj o suđenjima 2017.

Objavljujemo spisak članova koji su prema izvodima iz banke izmirili članarinu za 2017. godinu. Mole se svi ostali članovi, koji se ne nalaze na spisku, odnosno nisu izmirili članarinu za 2017. da to što pre urade.

Ujedno podsećamo da je prema odluci UO UPS-SRB dužnost redovnih članova udruženja, da do 15. februara, izmire godišnju članarinu za tekuću godinu. Ko ne bude izmirio članarinu na vreme, po Statutu udruženja, gubi status redovnog člana i postaje pridruženi član, bez prava glasa na skupštini i bez prava suđenja na takmičenjima.

Spisak članova koji su prema izvodima iz banke izmirili članarinu za 2017. godinu:

Spisak možete preuzeti u PDF formatu klikom na LINK

Broj računa udruženja i uputstvo za popunjavanje uplatnice za članarinu možete pogledati na stranici dokumenta.


Izveštaj o suđenjima u 2017. godini

Podsećamo sve članove, da su prema Članu 10.Pravilnika o radu Odbora plivačkih sudija PSS, sudijama PSS i suđenju na plivačkim takmičenjima“ bili dužni da do 31.01. tekuće godine upute dopis (pismenim putem ili mejlom) predsedniku OPS PSS sa nabrojanim takmičenjima u organizaciji PSS na kojima su sudili. U dopisu je obavezno navesti pozicije na kojima ste radili na takmičenjima, kao i podatak na kom takmičenju ste bili delegirani, a na kom ste volontirali.