Izabrana nova predsednica Plivačkog saveza Srbije

Za novu predsednicu Plivačkog saveza Srbije, izabrana je Snežana Žugić koja je na tom mestu nasledila Borisa Drobca koji je obavljao funkciju predsednika Plivačkog saveza Srbije nešto više od 8 godina, u dva uzastopna mandata od 2015. godine. Izborna skupština Plivačkog saveza Srbje održana je 31.01.2024. godine u hotelu Hilton u Beogradu, na kojoj je Snežana Žugić dobila apsolutnu podršku članica PSS, uz samo jedan uzdržan glas.

Nastavi sa čitanjem „Izabrana nova predsednica Plivačkog saveza Srbije“

Andonović Stefanu posthumno priznanje od Plivačkog saveza Srbije

Plivački savez Srbije je i ove godine dodelio nagrade za najuspešnije takmičare i trenere u prethodnoj 2023. godini. Među nagrađenim sportistima, trenerima i plivačkim radnicima, posthumno je dodeljeno priznanje Andonović Stefanu za zasluge unapređenja u plivačkom sportu.

Nastavi sa čitanjem „Andonović Stefanu posthumno priznanje od Plivačkog saveza Srbije“

Započeta takmičarska sezona državnih prvenstava u 2024. godini

Plivačka takmičarska sezona državnih prvenstava u 2024. godini otpočela je 27.01.2024. godine održavanjem Prvenstva Srbije u plivanju na 5000 m u bazenu i Masters otvorenog Prvenstva Srbije u plivanju na 1500 m u bazenu u Kompleksu plivališta Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije na Košutnjaku pod okriljem Plivačkog saveza Srbije.

Nastavi sa čitanjem „Započeta takmičarska sezona državnih prvenstava u 2024. godini“