Redovna godišnja skupština 2021. godine

Beograd, 10.12.2021.

ODLUKA

Na osnovu člana 27 Statuta „Udruženja plivačkih sudija – SRB“ saziva se redovna godišnja Skupština „Udruženja plivačkih sudija – SRB“, sa sledećim dnevnim redom:

  1. Izbor zapisničara
  2. Utvrđivanje prisustva
  3. Izveštaj predsednika
  4. Razno

Zbog vanredne epidemiološke situacije u Srbiji i ovogodišnja skupština biće održana online, putem ZOOM aplikacije, 30.12.2021. u 18h.

Link za ZOOM sastanak, biće objavljen na ovoj stranici, 30.12.2021. u 17:45h.

UDRUŽENJE PLIVAČKIH SUDIJA-SRB
Predsednik
Gordana Mirčetić


Tehnička uputstva za prisustvovanje Skupštini online

Za prisustvovanje Skupštini online preko ZOOM aplikacije, potreban vam je računar sa veb kamerom ili laptop sa veb kamerom ili bilo koji Android ili iOS (Apple) mobilni telefon. Na bilo koji od navedenih uređaja trebate da instalirate ZOOM aplikaciju, koju možete skinuti na nekom od linkova ispod:

Kada ste skinuli ZOOM, trebate da napravite nalog i da se ulogujete u aplikaciju, a evo kako to da uradite, samo kliknite na jedan od dva linka ispod. Sve je detaljno objašnjeno, korak po korak:

Kada ste instalirali ZOOM i ulogovali se, 30.12.2021. u 17:45h otvorite na sajtu ovu stranicu na kojoj sada ovo čitate i samo kliknete na link za ZOOM sastanak da se uključite u online Skupštinu. Link će se nalaziti odmah ispod ovog teksta.