Volontiranje i gubitak statusa redovnih članova

Poštovani članovi,

Podsećamo Vas na obaveze prema Pravilniku o radu Odbora plivačkih sudija PSS, sudijama PSS i suđenju na plivačkim takmičenjima:

  • U obavezi ste da se se aktivno, kontinuirano, bavite poslovima suđenja na takmičenjima čiji je priređivač PSS ili su pod ingerencijom PSS, pri čemu se pod aktivnim i kontinuiranim bavljenjem poslovima suđenja smatra suđenje na minimum jednom takmičenju čiji je priređivač PSS ili je pod ingerencijom tj kontrolom PSS, u jednoj kalendarskoj godini.
  • U obavezi ste da se stavite na raspolaganje vrhovnom sudiji ili predsedniku OPS PSS za vršenje sudijske dužnosti (volonterski) na najmanje dva dela takmičenja čiji je priređivač i organizator PSS.
  • U obavezi ste da predsedniku OPS PSS uputite dopis (ili e-mail) o izvršenju dužnosti u prethodnoj godini do 31. januara tekuće godine.

Ažurirali smo spisak članova USP-SRB, svi koji imaju dugovanja za članarinu prema udruženju, izgubili su status redovnih članova. Pridruženi članovi ne mogu da sude na plivačkim takmičenjima, sve dok ne izmire sva dugovanja za članarinu i dok im nakon toga, UO udruženja ne vrati status aktivnih članova.

Sportski pozdrav,
Miloš Spasić
potpredsednik UPS-SRB